Att göra i Bromma - aktiviteter & upplevelser

Bromma är en av Stockholms mest kända stadsdelar och inte bara för Bromma Flygplats utan här går även att uppleva kultur, historia och rekreation. När du besöker Bromma kan du börja dagen med en promenad i någon av de många gröna parkerna och skogarna som Judarskogens naturreservat. Här kan du njuta av lugnet i skogen, lyssna på fågelsången och kanske till och med ta en simtur i Judarns sjö.

Efter en avkopplande stund i naturen kan du utforska Brommas kulturella skatter. Drottningholms slott, ett UNESCO-världsarv, ligger bara en kort bilresa bort. Slottet, med sina vackra trädgårdar och historiska interiörer ger en inblick i den svenska kungafamiljens liv genom tiderna.

För de shoppingintresserade erbjuder Bromma Blocks en mängd butiker och restauranger, allt från trendiga modebutiker till mysiga kaféer. Och om du är intresserad av flyg, varför inte besöka Flygvapenmuseum där du kan lära dig mer om Sveriges flyghistoria? Kvällen kan avslutas med en middag på någon av Brommas många restauranger, där du kan njuta av allt från traditionell svensk mat till internationella rätter.

I Bromma går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: AmaroneprovningBesöka SlottBiobesökChampagneprovningFikaFlyga flygplanHelikopterflygningLunchMilitary fitnessNaturupplevelserOst & VinprovningOstprovningUpplevelser i luftenVinprovningÖverlevnadskursÖvernattning

Boka upplevelser i Bromma

Hittade 18 st upplevelser

Läs mer om alla upplevelser i Bromma: