Att göra i Höganäs - aktiviteter & upplevelser

Höganäs är beläget vid Skånes nordvästra kust och är en pärla som kombinerar kustens skönhet med en rik industrihistoria. Staden är mest känd för sin keramik, och ett besök till Höganäs Keramik är nästan obligatoriskt för den som vill få en inblick i regionens hantverkstradition. Här kan man inte bara se vackra keramikprodukter, utan också lära sig om tillverkningsprocessen och kanske till och med prova på att skapa något eget.

För dem som föredrar att vara utomhus erbjuder Höganäs en rad fantastiska stränder där man kan njuta av solen och havet. Kullabergs naturreservat, beläget strax norr om staden är en annan höjdpunkt. Med sina dramatiska klippor, djupa skogar och fantastiska utsikt över Öresund, är det en favorit bland vandrare, klättrare och naturälskare. Dessutom är området kring Höganäs känt för sina dykvatten och många dykare kommer hit för att utforska den undervattensvärld som finns precis utanför kusten.

I Höganäs går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: Besöka SlottBowlingFlyga flygplanGolfsimulatorKajakturLunchMilitary fitnessNaturupplevelserProva SUPProva på golfUpplevelser i luftenÖvernattning

Boka upplevelser i Höganäs

Hittade 8 st upplevelser

Läs mer om alla upplevelser i Höganäs: