Evenemangsbiljetten – årets julklapp 2021

Evenemangsbiljetter – årets julklapp 2021

Handelns Utredningsinstitut utsåg i år evenemangsbiljetten till årets julklapp. Efter att vi har levt med restriktioner och social distansering är nu suget efter evenemang och upplevelser stort. Många konserter har blivit inställda, fotbollsmatcher har spelats utan publik men nu finns äntligen möjligheten att uppleva saker tillsammans igen.

Även om pandemin i skrivande stund ännu inte är över så är stora delar av befolkningen vaccinerad och mycket tyder på att det värsta är bakom oss.

Det är just av dessa anledningar som HUI utser evenemangsbiljetten till årets julklapp. Med evenemang menas inte bara konserter och idrottsmatcher utan även andra sociala och kulturella aktiviteter som biobesök, Stand Up-föreställningar och teaterbesök.

Många kommer ge bort en upplevelse i julklapp

Det är inte alltid HUI:s prognoser för årets julklapp ”slår in”. Det var exempelvis sannolikt inte speciellt många som fick en en elcykel i julklapp (2015) eller en trist mobillåda (2019). Däremot är vi övertygade om att många kommer välja att ge bort en upplevelse i julklapp i år.

Vi har på boka-upplevelse.se märkt en stor ökad efterfrågan på upplevelser, både vad gäller trafik till webbplatsen och bokningar. Därför tror även vi att evenemangsbiljetter och upplevelser kommer att bli en mycket populär julklapp i år.