Att göra i Hjo - aktiviteter & upplevelser

Hjo ligger vid västra Vätterns strand. Kommunen en något fyndig slogan – I Love Hjo. Hjo är en charmig liten stad med en rik historia. Här kan besökare prova på en rad spännande aktiviteter. För dem som är intresserade av en inomhusaktivitet finns det bowling i Hjo, en klassisk och rolig upplevelse som passar för alla åldrar. För golfentusiaster erbjuder staden möjligheten att spela på några av de vackraste golfbanorna i området. Denna upplevelse är perfekt för par eller vänner som vill tillbringa en dag ute i naturen och utmana varandra på greenen.

Utöver dessa bokningsbara upplevelser har Hjo mycket annat att erbjuda. Staden är känd för sina välbevarade trähus och historiska byggnader, och en promenad genom dess gator är som en resa tillbaka i tiden. Vätterns klara vatten bjuder in till avkopplande dagar där man kan simma, sola eller bara sitta och njuta av den fantastiska utsikten. I närheten av Hjo finns även flera naturreservat där besökare kan vandra, cykla eller bara njuta av den svenska naturen. Slutligen, för dem som är intresserade av hantverk, har Hjo en rik tradition av detta. Genom att besöka några av de lokala hantverksbutikerna kan man köpa unika souvenirer och stödja lokala konstnärer.

I Hjo går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: BowlingGolfsimulatorMöhippa aktiviteterProva på golfSvensexa aktiviteterUpplevelser för tvåÖvernattning

Boka upplevelser i Hjo

Hittade 3 st upplevelser

Läs mer om alla upplevelser i Hjo: