Att göra i Landskrona - aktiviteter & upplevelser

I Landskrona finns det upplevelser och aktiviteter för nästan alla smaker. Från fartfyllda äventyr till avkopplande stunder. Bland de olika typerna av upplevelser som går att boka i Landskrona finns biobesök, kajakturer, möjligheten att prova på SUP, Segway-turer, stadsvandringar, havsaktiviteter och övernattningar.

I Landskrona går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: BiobesökFamiljeupplevelserFlyga flygplanKajakturNaturupplevelserProva SUPRomantiska upplevelserSegwayStadsvandringUpplevelser för tvåUpplevelser i luftenUpplevelser på havetÖvernattning

Boka upplevelser i Landskrona

Hittade 11 st upplevelser

Mer att göra i Landskrona

Utöver de bokningsbara upplevelserna finns det mycket annat att göra i Landskrona. Staden är känd för sin rika historia och vackra arkitektur som Landskrona Citadell och den välbevarade gamla stadsdelen.

För naturälskare erbjuder Ven, en ö i Öresund som tillhör Landskrona, fantastiska landskap, cykelvägar och vandringsleder. Landskrona är även hem för en av Sveriges äldsta golfbanor, vilket gör det till ett utmärkt resmål för golfentusiaster.

Läs mer om alla upplevelser i Landskrona: