Att göra i Gnesta - aktiviteter & upplevelser

Gnesta är en en charmig – men lite sömnig – småstad belägen i Södermanland. Här kan du boka allt från en överlevnadskurs där du lär dig viktiga tekniker för att klara dig i naturen till en vildmarksvandring med camping där du får uppleva Sveriges sydligaste vildmark. För de som drömmer om att sväva bland molnen finns det möjlighet att provflyga ett flygplan, eller varför inte agera pilot för en dag? För den historieintresserade finns det även chansen att flyga ett veteransegelflygplan från 1962.

Utöver dessa bokningsbara upplevelser har Gnesta mycket annat att erbjuda. Staden är känd för sina vackra naturreservat, sjöar och historiska byggnader. Du kan till exempel besöka Frustuna kyrka, en medeltida kyrka med anor från 1100-talet, eller ta en promenad längs sjön Frösjön och njuta av den vackra utsikten. För den kulturintresserade finns det även ett lokalt museum där du kan lära dig mer om Gnestas historia och kulturarv.

I Gnesta går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: Besöka SlottFlyga flygplanGlampingNaturupplevelserUpplevelser i luftenVandringsresorVildmarksäventyrÖverlevnadskursÖvernattning

Boka upplevelser i Gnesta

Hittade 4 st upplevelser

Läs mer om alla upplevelser i Gnesta: