Att göra i Filipstad - aktiviteter & upplevelser

Filipstad i Värmland grundades redan 1611 av Karl IX och platsen döptes efter kungens son Karl Filip. Utöver att vara en plats som är döpt efter en kungason kan man även boka in upplevelser i staden.

På Boka-upplevelse.se kan du boka in olika upplevelser i Filipstad. Det går att njuta av en rolig bowlingkväll som passar året om, oavsett om det är en upptakt till en kväll på stan eller ett avkopplande söndagsnöje. För de golfintresserade finns det möjlighet att kombinera golf med boende och fantastisk mat genom en golfweekend på en av områdets vackra herrgårdar. Om du istället vill skämma bort dig själv och någon du tycker om kan en lyxig hotellvistelse på något av Sveriges vackraste hotell vara något för dig, komplett med en läcker frukostbuffé.

För par som vill njuta av golf i en avkopplande och historisk miljö finns även herrgårdsgolf för två, eller varför inte bara en avslappnad golfrunda på några av regionens bästa golfbanor?

I Filipstad går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: Besöka SlottBo på herrgårdBowlingGolfsimulatorProva på golfÖvernattning

Boka upplevelser i Filipstad

Hittade 7 st upplevelser

Läs mer om alla upplevelser i Filipstad: