Prova på speedway

Prova på att köra en riktig speedwaycykel på bana och upplev känslan av fart. Att köra speedway kräver en viss teknik, därför får du innan upplevelsen att prova på speedway en teoretisk genomgång om hur speedway fungerar, teknik, hur du tar kurvorna på bästa sätt och säkerhet.

Här nedan kan du jämföra pris på att prova på att köra speedway för en eller två personer i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra svenska städer.

Alla upplevelser inom prova på speedway (Malmö)

Hittade 2 st upplevelser

Pris745 - 1 490 kr
Senaste nyhetenSpeedway - prova på för två (2021-09-27)
Billigaste upplevelsenSpeedway - prova på (745 kr)
Dyraste upplevelsenSpeedway - prova på för två (1.490 kr)

Så går det till att köra speedway

Vid upplevelsen att köra speedway så kör man i grupp. Precis som vid många gokart-upplevelser så kör man i olika heat och man tävlar mot de andra deltagarna. Innan körningen går de erfarna instruktörerna både igenom hur speedwaycyklarna fungerar och vad som står på dagens schema.

Det går att boka in speedway-upplevelsen under sommarhalvåret, ofta mellan april/maj till september/oktober med uppehåll under juli.

Speedway – en aktivitet för dig som gillar fart

Att prova på att köra speedway är en spännande aktivitet för dig som gillar motor och fart. Det är värt att tänka på att speedway, precis som att flyga luftballong, är väderberoende. Om det exempelvis väntas ösregn kommer upplevelsen ställas in och bli framflyttad. Du kommer i så fall bli kontaktad av arrangören för att boka in ett nytt tillfälle.

  • Kör speedway på bana med erfarna instruktörer
  • Tidsåtgång: ca 2 – 3 timmar
  • Inga förkunskaper eller körkort krävs.
  • All utrustning ingår – hjälm, overall m.m. Du behöver inte ta med dig någonting.