Att göra i Fjäderholmarna - aktiviteter & upplevelser

Fjäderholmarna, belägna i Stockholms skärgård, är en populär destination för både stockholmare och turister. Denna pittoreska ö erbjuder en kombination av naturskönhet och kulturella upplevelser, vilket gör den till ett utmärkt val för en dags- eller en helgutflykt.

På Fjäderholmarna kan besökare njuta av en rad olika upplevelser. För de som är intresserade av dryckeskultur erbjuder Fjäderholmarnas Bryggeri både en bryggerivisning och ölprovning. Under dessa upplevelser får deltagarna en inblick i bryggeriets historia, dess bryggprocess och, viktigast av allt, en chans att smaka på några av deras finaste brygder. För dem som vill ta med en vän och njuta av en avkopplande tid tillsammans finns det en ölbricka för två hos Fjäderholmarnas Bryggeri. Denna upplevelse tar deltagarna med på en smakresa i Stockholms skärgård, där de kan njuta av olika ölsorter i en avslappnad miljö.

Utöver dessa dryckesrelaterade upplevelser erbjuder Fjäderholmarna också en mängd andra aktiviteter. Från att utforska öns natursköna stigar till att besöka lokala hantverksbutiker och restauranger. Det finns det något för alla på denna charmiga ö, både för unga och gamla. Törstiga såväl som promenadsugna.

Boka upplevelser i Fjäderholmarna

I Fjäderholmarna går det att boka följande upplevelser: Båttur, Upplevelser på havet

Hittade en upplevelse