Att göra i Borgholm - aktiviteter & upplevelser

Borgholm, beläget på den vackra Öland som hör till Kalmar Län, erbjuder en mängd spännande upplevelser och aktiviteter för både invånare och besökare. Oavsett om du är ute efter en avkopplande stund, en fartfylld aktivitet eller något däremellan, finns det något för alla i Borgholm. I Borgholm kan man upptäcka både staden, de omgivande skog, vackra slott och det öppna havet.

Föreställ dig en kväll där du upplever glädjen i sången och skönheten i musiken på en av de mest populära musikalerna, följt av en fyrstjärnig hotellvistelse. Det är en perfekt kombination av kultur och avkoppling, som ger dig en chans att verkligen dyka ner i Borgholms atmosfär. För de som söker en mer aktiv upplevelse, varför inte prova på bowling? Det är en rolig aktivitet som passar året om och är perfekt som en upptakt för en kväll på stan eller som ett avkopplande söndagsnöje.

Och för de som verkligen vill skämma bort sig själva, finns det inget bättre än en dag på Ekerum Spa. Här kan du njuta av en avkopplande stund, omgiven av lugn och ro, och ladda batterierna inför kommande äventyr.

Boka upplevelser i Borgholm

I Borgholm går det att boka följande upplevelser: Bowling, Sport & Fritid, Avkoppling & Övernattning, Spa & Spahotell

Hittade 2 st upplevelser