Att göra i Arjeplog - aktiviteter & upplevelser

Arjeplog betyder blöt myr eller ås. Men staden är mer än så. Staden är en pärla i norra Sverige belägen i hjärtat av Lappland. Denna charmiga stad är omgiven av enastående natur, med tre stora sjöar och över 8 000 mindre sjöar spridda i dess omgivning. Arjeplog är inte bara en plats av skönhet, men också en plats rik på samisk kultur och tradition.

För den äventyrslystne besökaren erbjuder Arjeplog en mängd aktiviteter året runt. Vintertid kan du njuta av snöskoteråkning genom de snötäckta landskapen, isfiske på de frusna sjöarna eller kanske till och med en tur på isvägarna – en unik upplevelse där vägar skapas på de tjocka islagren av sjöarna. För dem som är intresserade av norrskenet är Arjeplog en av de bästa platserna i Sverige för att bevittna detta fantastiska naturfenomen.

När snön smälter och sommaren anländer förvandlas Arjeplog till en plats för vandring, fiske och kanotpaddling. De orörda skogarna och klara sjöarna erbjuder perfekta förhållanden för att koppla av och komma närmare naturen.

I Arjeplog går det just nu att boka följande upplevelser och aktiviteter: NaturupplevelserVildmarksäventyr

Boka upplevelser i Arjeplog

Hittade en upplevelse

Läs mer om alla upplevelser i Arjeplog: