Break Room

Break Room kan översättas till fikarum på engelska – men det är långt ifrån vad den här intensiva upplevelsen innebär. I Break Room eller Rage Room kan man få utlopp för sina aggressioner och slå sönder saker i ett rum under kontrollerade former. Rage Room finns tillgängligt i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö och du kan jämföra priser och boka här.

Alla upplevelser inom break room

Hittade 5 st upplevelser

Slå sönder saker i ett rum med Break Room

Som så mycket annat lite udda och nytt kommer upplevelsen Break Room ursprungligen från Japan. Upplevelsen kan även kallas Anger Room, Wrecking Room eller Smash Room. Konceptet lanserades redan 2008 men det är först under 2020 – 2021 som de första rummen slog (!) upp portarna i Sverige.

I upplevelsen Break Room kan du välja mellan olika rum, det kan vara ett vardagsrum i hemmiljö eller kontorsrum. Du får en slägga, hammare eller liknande och kan sen gå lös på inredningen i rummet under ca 10-20 minuter. För att du inte ska skada dig har du på dig skyddsutrustning och får även en säkerhetsgenomgång innan.

En kul upplevelse till svensexan eller möhippan, eller varför inte som presenttips till kompisen med lite för mycket inneboende aggressioner.

Fakta om Break Room / Rage Room:

  • Välj ett redskap för att förstöra saker med – baseballrack, slägga, golfklubba, hammare eller liknande
  • Välj musik från spellistan att ha i bakgrunden undertiden du slår sönder rummet, ibland finns möjligheten att ta med egen musik
  • Tid: ca 10 – 20 minuter (mer tid än så behövs knappast – det är ansträngande att förstöra saker)
  • Du får säkerhetsgenomgång och utrustning (overall, hörselkåpor, handskar)

Vad får du slå sönder i ett Break Room?

Alla Rage room är unika – det är alltså inte säkert att du får slå sönder precis samma saker i varje rum. Detta eftersom prylarna till rummen hämtas från olika företag, restauranger och kontor där produkterna inte längre används. Istället för att hamna direkt på tippen får du som besökare slå sönder sakerna lite först.

En av de mest populära sakerna att slå sönder är av någon anledning skrivare, därför är det en vanlig inredningsdetalj i rummen. Även glasflaskor, gamla tv-apparater, kassaskåp, bilglasfönster, brödrostar, porslin och annat.

Det finns även rum med teman som kontor eller hemmiljö.

Rage room i Stockholm, Göteborg och Malmö

Rage room finns i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö. I Stockholm finns Breaking Point Sweden som har sin lokal i Norsborg. I Göteborg finns i dagsläget inget rage room men när det dyker upp kommer du kunna boka genom Boka-upplevelse.se. I Malmö finns Malmö Break Room i centrum. Även The Rage Room i Örebro har öppnat under 2021.