Upplevelser för två

Varför inte göra någon spännande eller rolig upplevelse tillsammans med någon annan? Här har vi valt ut flera hundra upplevelser för två så att ni får en minnesvärd dag eller helg tillsammans.

En upplevelse för två personer kan du antingen göra tillsammans med en kompis eller med din partner. Det är även en perfekt present att ge bort till någon så att ni tillsammans utför aktiviteten. Upplevelser för två finns både som romantiska upplevelser som övernattning på hotell eller en mer fartfylld upplevelse som att köra sportbil på bana eller en häftig upplevelse på hög höjd som att flyga luftballong.

Tips på upplevelser för två personer

Här nedan kan du hitta upplevelser för två i både Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping och många andra svenska städer.

Visar 1–20 av 194 hittade upplevelser

Upplevelse för två att ge bort i present

När du bokar in en upplevelse för två så får du ett värdebevis som gäller för två personer. Om du ska ge bort upplevelsen i present har du möjligheten att lägga till en personlig hälsning där det framgår att det här är något ni ska göra tillsammans. Om det mot förmodan är så att du valt en upplevelse som den andra personen inte vill ha är det fri bytesrätt på upplevelser så att ni kan hitta en annan aktivitet.

Om upplevelsen ska vara en present kan du antingen välja att få en PDF-fil till mailen som du själv skriver ut eller beställa hem en finare presentbox att ge bort.

Upplevelser för två i Stockholm, Göteborg och andra städer

Det största utbudet av upplevelser för två är i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra svenska lite större städer. Men det finns även gott om aktiviter i mindre städer. Även om ni själva inte bor i en stor stad så kan ni passa på att ta en liten minisemester – kanske en weekend – i samband med att aktiviteten utförs. Då blir upplevelsen ju extra minnesvärd.