Spa Weekend

Finns det något mer avkopplande än en lyxig spaweekend där man under en helg bara får vila upp sig, äta gott, gå på behandlingar, basta och bada i olika pooler med tempererat eller kallt vatten?

Här på Boka-upplevelse.se har vi samlat alla Spa Weekend-erbjudanden runt om i Sverige så att du kan boka din spahelg till bästa och lägsta pris. Vi samarbetar med flera upplevelsearrangörer och spahotell för att kunna erbjuda de bästa priserna.

Här hittar du alla Spa Weekend erbjudanden som finns i Sverige, du kan även filtrera så att du bara ser i vissa städer och områden:

Just nu kan du boka & jämföra pris på 29 st spa weekend hotell & upplevelser runt om i Sverige.

Spa Weekend Sverige – boka & jämför pris

Här nedan hittar du alla våra erbjudanden på spa-hotell och spaweekends runt om i Sverige. Erbjudandena är sorterade utifrån lägsta priset först – perfekt för dig som vill kunna boka en billig spa weekend eller spadag.

Sortera
Filters Sort results

Spa upplevelse för två – erbjudanden

Vill du hitta bästa priset på en spa upplevelse för två? Här har vi samlat alla spaweekend-erbjudanden där priset gäller för två personer. På så sätt kan du boka en riktigt billig spaweekend.

Köper du för två personer går det att få paketpris så att priset blir billigare än om du köper en enstaka dag eller weekend. Perfekt för att ge bort som present, bröllopspresent, julklapp eller födelsedagspresent.

Sortera
Filters Sort results