Romantiska upplevelser för par

Här hittar du romantiska upplevelser för två personer. Bjud med din pojkvän eller flickvän på en kärleksfull och intim spaupplevelse, en mysig bioupplevelse, en romantisk herrgårdsupplevelse, en romantisk getaway utanför stan eller hotell där temat för övernattningen är romantik.

Upplevelserna här nedan är för två personer så att du kan bjuda med dig din käresta på upplevelsen, men dubbelkolla innan du bokar att det faktiskt är för två personer – annars väljer du helt enkelt att antal personer ska vara 2 st.

  • Romantiska upplevelser att göra med sin pojkvän, flickvän eller partner
  • Perfekt presenttips eller julklapp för en gemensam romantisk aktivitet
  • Tips på bra aktiviteter för två som äventyr, herrgårdar, naturhotell, rundturer m.m.

Tips på bra romantiska upplevelser för par

Boka hotellpaket & naturhotell

Åk iväg bara du och din partner på en romantisk övernattning på hotell. Vi har samarbetspartners över hela Sverige som har tagit fram romantiska paket på sina boenden. Vanligaste paketet är en romantisk helg eller weekend där både övernattning, frukostbuffé, lunch och 3- eller 4-rätters middag ingår.

Även spa-weekend är en mycket uppskattad aktivitet att göra med sin partner. På ett spahotell får man den ultimata avkopplingen där spabad, bastu och god mat är allt som står på schemat.

Fler tips på romantiska presenter och upplevelser

Utöver de romantiska upplevelserna ovan kan du och din partner prova på erotiska parleksaker, det finns många sensuella spel och vuxenprodukter för att komma närmare varandra.