Prova på dykning

dykning

Dykning är en aktivitet som sker under vattnet med hjälp av någon slags andningsutrustning. Här får du chans att se mer av livet under vattnet och det är en upplevelse som många rekommenderar att man provar om man får chansen. Det är svårt att beskriva känslan av att fritt och tyngdlöst ta sig fram. vattnet. Det är alldeles underbart, avslappnande och riktigt roligt!

Efter anvisning från instruktören får varje elev i egen takt simma runt i vattnet och utforska dykningens spännande äventyr. Perfekt för dig som funderar på att ta dykcertifikat.

På en lektion där man provar på dykning sitter man med på en teorilektion samt besöker bassängen för den praktiska delen. Under teorilektionen får man lära sig det mest grundläggande. Under den praktiska delen gör man några basövningar samt simmar omkring en stund och njuter av viktlösheten.

Boka & jämför pris på 9 st upplevelser inom dykning & dykcertifikat i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra städer.

Prova på dykning & ta dykcertifikat

Här nedan hittar du dykkurser för att prova på dykning eller ta dykcertifikat i Stockholm, Göteborg, Malmö och andra svenska städer.

Sortera
Filters Sort results
Prova på Dykning
Pris från: 445 kr
Dykning i Bassäng
Pris från: 450 kr
Prova-på-dyk
Pris från: 495 kr
Prova-på-dyk för två
Pris från: 990 kr
Grundkurs dykning - online
Pris från: 1.550 kr
Dykcertifikat Referral
Pris från: 3.400 kr
Dykcertifikat
Pris från: 4.790 kr
Dykcertifikat
Pris från: 4.995 kr
Dykcertifikat
Pris från: 4.995 kr

Ta dykcertifikat

Med en kurs från PADI Open Water får du lära dig både teori och träning i bassäng så att du kan ta dykcerifikat. Det finns både dykcertifikat som man tar helt i Sverige samt uppdelningar där en del av träningen utförs i Sverige och man avslutar sen utbildningen utomlands, perfekt om man har tänkt att resa iväg till värmen och varmare hav.

På så sätt behöver man inte spendera värdefull semestertid åt teorilektioner, utan den biten är redan avklarad och man kan ägna sig åt dykning på semestern istället.

Tar man dykcertifikat så krävs inga förkunskaper och all nödvändig utrustning ingår.