Presentkort upplevelser

presentkort på upplevelser

Vill du ge bort en upplevelse i present men är osäker på vad du ska köpa? Lösningen är ett presentkort på upplevelser. Då presentkortet gäller som ett värdebevis kan personen som får presentkortet själv gå in och välja vilken upplevelse hen vill boka bland de 100-tals som finns att välja mellan.

Presentkort på upplevelser i Stockholm, Göteborg & Malmö

Presentkortet på upplevelser går att utnyttja i alla stora svenska städer, oavsett om du bor i en storstad som Stockholm, Göteborg eller Malmö, eller en mindre stad som Lysekil, Åre eller Borås, så finns det många aktiviteter, provsmakningar och upplevelser att välja mellan när man löser in värdebeviset.

Presentkort på upplevelser är perfekt om du inte riktigt kan bestämma vad du ska köpa för aktivitet i julklapp eller födelsedagspresent. Det är kul att ge bort en helikopterflygning – men om du inte är helt säker på att personen vågar utföra aktiviteten kanske en spa-weekend egentligen hade passat bättre? Med presentkortet slipper du välja.

Köp presentkort på upplevelser (från 100 kr)

Presentkort går att köpa från 100 kr upp till över 10 000 kr. För presentkortet kan mottagaren själv välja precis vilken upplevelse han eller hon vill boka så länge upplevelsen kostar mindre än presentkortsbeloppet. Det går självklart att köpa även dyrare upplevelser, men man får då bekosta mellanskillnaden själv.

Sortera
Filters Sort results
1 2 3