Make up kurs och makeover

makeup

Vid en makeover har du möjligheten att bli sminkad och stylad av en professionell makeup-artist. Du kan bli sminkad som en kändis, bli festfin till bröllop eller annan högtid. Ett team med riktigt proffsiga make up-artister som är redo att ta hand om dig och ta fram din naturliga skönhet med färger som passar just dig.

Dina naturliga skönhet framhävs vid en makeover med färger, skuggor och linjer och du får själv välja hur du vill att din look ska bli. När din makeover är klar blir du ofta även visad och kan välja produkter till ett visst värde som du får med dig hem så att du kan återskapa looken helt själv.

En makeup eller makeover anpassas alltid utifrån dig – din hudton, hårfärg, ansiktsform, favoritfärger m.m. Har du valt en make up-kurs som upplevelse får du lära dig hur du använder dig av personligt anpassad mascara, puder, highlighter, ögonskugga, läppstift, foundation m.m.

Här kan du just nu boka & jämföra pris på 11 st upplevelser inom make up-kurser & makeover.

Boka make up kurs och make over

En makeover eller make up-kurs går att boka båda i Stockholm, Göteborg och Malmö men vi samarbetar även med studios så att du kan boka sminkning i städer som Farsta & Örebro

Jämför priser på make up-kurser och makeover. Genom följande samarbetspartners kan du boka att bli sminkad eller själv få lära dig make up och smink som passar just dig.