Boka upplevelse i Linköping

Linköping domkyrka

Här kan du se vilka upplevelser som går att boka i Linköping. Linköping ligger i Östergötland och är Sveriges åttonde största stad. Staden har en mäktig domkyrka vars torn sträcker sig över 100 meter upp i luften. I övrigt präglas stadsbilden av låga hus och bebyggelse.

I Linköping arrangeras ett flertal olika provningar och evenemang. Det går exempelvis att köra supersportbil på avgränsad bana utanför Linköping samt det anordnas även ett flertal provsmakningar inom whisky, öl, vin och andra drycker.

Just nu kan du boka & jämföra pris på 8 st upplevelser i Linköping.

Att göra i Linköping – Boka upplevelse i Linköping

Upplevelser i Linköping – detta går att göra

Eftersom staden är starkt förknippad med försvarsindustrin och SAAB så har man hela två flygplatser, både en militär samt en civil sådan. I de fall då det anordnas flygplansupplevelser i staden så utgår de ifrån den civila flygplatsen.

Då Göta Kanal passerar igenom Norrköping finns det möjligheten att få följa med på en båttur längs med Göta Kanal. M/S Wasa Lejon åker hela vägen från Berg till Borensberg och man får en häftig upplevelse av slussar och en vacker historisk miljö. På en båttur längs Göta Kanal finns möjligheten till räkbuffé och musikunderhållning. Det anordnas turer med olika teman, båtturen är en populär present att ge till lite äldre släktingar på födelsedagar eller som julklapp.

Utanför Linköping finns en närmare 1,2 km lång grusbana där det finns möjligheten att åka prova på folkrace. Om ombyggda gamla Volvo-bilar får man prova på att sladda runt och sen tävla i heat.