Gokart Stockholm

Sugen på att köra gokart inomhus eller utomhus i Stockholm? Här kan du jämföra pris på gokart i Stockholmsområdet och boka direkt för en, två eller flera personer. Gokart i Stockholm kostar från ca 200 kr per person, vill man boka hela banan för att ha själva med ett kompisgäng eller svensexa brukar även sådana möjligheter finnas.

  • Boka gokart i Stockholm för en, två eller flera personer
  • Jämför pris och hitta billig gokart i Stockholm, både inomhus & utomhus
  • All skyddsutrustning (hjälm, overall m.m.) ingår
Sortera
Filters Sort results
Kör Gokart
Pris från: 250 kr
Kör Gokart
Pris från: 280 kr
Kör Gokart för två
Pris från: 560 kr

Billig gokart i Stockholm

Genom våra samarbetspartners går det att boka riktigt billig gokart i Stockholm för under 200 kr per person. För under 200 kr kan du köra gokart 15 minuter (varv 7 minuter ren körning) i Stockholm där du både får lista på dina varvtider efteråt, låna overall, hjälm och annan utrustning samt får korv & läsk efter att du kört klart.

Det går att boka flera personer så att du även kan ta med vänner eller exempelvis pojkvän/flickvän. Körningen sker på inomhusbana så det är totalt oberoende av väder. Förvisso kan man ofta köra gokart på utomhusbanor även vid regn, men det ställer högre krav på föraren och blir en kanske inte allt lika trevlig upplevelse (även om vissa kan tycka det är kul med extra mycket sladd och slirande).

I jämförelsen ovan här på Boka-Upplevelse.se kan du jämföra och sortera gokart-körning i Stockholm utifrån lägst pris.

Gokart-banor i Stockholm

Det finns flera gokart-banor i Stockholm, både inomhus och utomhus.

  • Gokart Stockholm AB (Johanneshov) – Gokart för både vuxna och barn (barn från 9 år / 135 cm). Har både vuxenkart, barnkart och dubbelkart. Inomhusbanor med betong. Både drop in och förhandsbokning.
  • Järfälla Gokart – Gokart på utomhusbana i Järfälla. Både drop in och boka på förhand. Då banorna är utomhus är anläggningen inte öppen året runt.
  • Stockholm Paintball & Äventyrscenter – Har en gokartbana utomhus i Stockholm. Kartarna har en topphastighet på ca 80 km/h. Min. längd 150 cm.
  • SMC Gokart Frihamnen – har stängt ner verksamheten och sin utomhusbana i Stockholm.

Hur lång måste man vara för att köra gokart i Stockholm?

För de gokart-banor i Stockholm har barnkarts kan även barn köra gokart. Olika banor och gokartbilar har olika åldersgränser och minimum längder. Lägsta ålder och längd brukar vara från 7 år och minst 125 cm lång. Detta både för att man ska vara tillräckligt gammal för att kunna manöverera karten och för att man utan problem ska nå ner till bromspedalerna.

Barnkarts har lägre hastighet än vuxenkarts, men för den sakens skull behöver de inte vara direkt långsamma, det finns barnkarts med topphastighet på 50 – 60 km/h.