Prova på folkrace

folkraceDet här är något för dig med tävlingsinstinkt! Kör ombyggda Volvo 240-modeller och upplev rally i ett rasande tempo. Samtliga bilar är utrustade med säkerhetsbur och fyrpunktsbälte.

Folkrace körs på banor av grus eller asfalt. Bilarna måste var byggda enligt vissa säkerhetsföreskrifter. Maxhastighet vid tävling är 80 km/tim. Denna upplevelse är perfekt till svensexan eller som present till personer som gillar fartfylld action!

Åldersgräns minst 18 år samt att du måste vara minst 150 cm lång. Du behöver ej ha körkort, men körvana underlättar. Upplevelsen att prova på folkrace finns att boka i flera flera svenska städer.

Här kan du boka folkrace:

Folkrace 1 545 kr

Kör ombyggda Volvo 240/ 740-modeller och uppleva folkrace i ett rasande tempo. Kör så det ryker och du kommer förstå varför folkrace har blivit så omåttligt populärt. Folkrace är en fartfylld och garanterad oförglömlig upplevelse. * 2 kvalheat...

Boka upplevelsen hos Upplevelse.com 
Prova på Folkrace 1 595 kr

Dra på hjälm och overall och förbered dig på en fartfylld upplevelse på racingbanan. En motorupplevelse i hög fart. Minst 6 varv och eventuellt finalvarv. Lån av utrustning & säkerhetsgenomgång Fartfyllt och roligt! Folkracebanan är 1250m lång ...

Boka upplevelsen hos Box Experience