Fiskpedikyr

fiskpedikyrEn variant av pedikyr som blivit väldigt populärt det senaste året är fiskpedikyr. En del rynkar på ögonbrynen när man nämner namnet på den nya varianten. För det är precis vad man tror att det är. Pedikyren utförs av inget mindre än fiskar. Dessa fiskar äter upp den döda huden från dina fötter. Denna pedikyr fräschar upp huden och ger en massage som stimulerar blodcirkulationen i fötterna.

Garra Rufa fiskarna har använts i århundranden i medicinskt syfte och har inte förrän på senaste erkänts som en avkopplings metod. När fiskarna äter upp huden så kan det kittla lite, man brukar jämföra känslan med att doppa fötterna i kolsyrat vatten. Fiskarna har inga tänder utan nyper bort huden. Med andra ord så är det inte alls farligt eller gör ont. De enda råden som finns är att man ska blöta upp huden innan och vika upp byxorna.

De som testat fiskpedikyr är väldigt nöjda. Behandlingen är enkel och effektiv. Du kan känna skillnaden direkt efteråt. Spaupplevelsen behöver heller inte bli så dyr. För 229 kronor kan du få dina fötter att bli lena som babyfötter och en skön avkopplande upplevelse. Efter att fiskarna fått nibba bort den döda huden så smörjs fötterna in i en mjukgörande kräm.

Har du inte testat fiskpedikyr så gör det. Det är tillför alla. Stora som små, män som kvinnor. Det kan vara en rolig sak att göra med familjen eller vännerna som vardagslyx eller helgäventyr.

Förutom att äta död hud så ska Garra Rufa fiskarna kunna läka sår. Skulle du råka ha sår på fötterna vid spatillfället behöver du därför inte oroa dig. Garra Rufa kommer inte ta extra betalt för att läka såret.

Här kan du boka Fiskpedikyr:

Fiskpedikyr 450 kr

Det österut så populära fenomenet fish spa har nu kommit till Sverige för att stanna! * Ge dina fötter en avslappnande fotvård utförd av Garra Rufa fiskar i en rofylld miljö! * En behaglig micromassage som stimulerar blodcirkulationen i fötterna ...

Boka upplevelsen hos Upplevelse.com 

Fiskpedikyr, eller fiskspa som det också kallas, är en upplevelse som är både rolig, spännande och avslappnande på samma gång. Denna lyxigare typ av fiskpedikyrbehandling genomförs i ett privat spa som är så harmoniskt att du skärmas av från o...

Boka upplevelsen hos Box Experience 

Fiskpedikyr är en upplevelse som är både rolig, spännande och avslappnande på samma gång. Denna lyxigare typ av fiskpedikyrbehandling genomförs i ett privat spa som är så harmoniskt att du skärmas av från omvärlden en stund, trots att behandli...

Boka upplevelsen hos Box Experience