Familjeupplevelser

Att hitta den perfekta familjeaktiviteten kan vara en utmaning, det vet alla barnfamiljer. Det är inte alltid enkelt att hitta en aktivitet som passar alla. Här har vi därför försökt hitta familjeupplevelser i olika städer som passar så många som möjligt och förhoppningsvis skapar ett roligt minne tillsammans.

För de äventyrslystna familjerna finns det spännande aktiviteter som äventyrsgolf, där man kan utmana varandra i en vänlig tävling samtidigt som ni njuter av frisk luft och motion. Förhoppningsvis har ni inga dåliga förlorare i familjen, i sådana fall finns det andra upplevelser som passar bättre.

Föredrar ni svalkande bad under en varm sommardag kan en familjedag vid en vattenpark vara det perfekta valet. Här kan ni njuta av olika vattenaktiviteter som passar alla åldrar, från de minsta barnen till vuxna.

Boka & hitta familjeaktiviteter

Visar 1–28 av 36 hittade upplevelser

Fler familjeaktiviteter som passar både stora och små

För familjer som är intresserade av kultur och historia erbjuder besök till platser som Birka Vikingastaden en unik inblick i Sveriges forntida historia. Det är inte bara en lärorik upplevelse utan också ett spännande äventyr där ni kan fördjupa er i vikingarnas värld.

En annan underbar aktivitet är familjefotografering. Det är ett sätt att fånga ögonblicket och skapa varaktiga minnen. En professionell fotografering kan fånga familjens personlighet och kärlek på ett sätt som vanliga foton inte kan. Även perfekt för att ge bort i gåva till föräldrar eller mor- och farföräldrar.

För de yngre medlemmarna i familjen kan ett besök till Junibacken vara en magisk upplevelse. Att få träffa karaktärerna från Astrid Lindgrens berättelser är som att kliva in i en sagovärld och det är en upplevelse som kommer att charma både barn och vuxna. På Junibacken får man både leka i lekrummen, åka på en tur genom Astrid Lindgrens värld och kan äta pannkakor eller barnmat i restaurangen efteråt.

Oavsett vilken typ av aktivitet ni väljer, är det viktigaste att ni spenderar tid tillsammans som familj. Dessa upplevelser ger er möjlighet att lära känna varandra på nya sätt, dela skratt och äventyr, och framför allt, skapa minnen som kommer att hålla i sig länge efter att dagen är över.